Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

Edelsteen Boeddha in de edelsteen jaspis brecci deze heeft een marmerachtig roodbruin patroon

Artikelnummer: 211153-977
€ 39,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Edelsteen Boeddha in de edelsteen jaspis brecci deze heeft een marmerachtig roodbruin patroon.

Hoogte:  5 cm

Breedte: 5 cm

Diepte: 2.5 cm

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Naast deze algemene eigenschappen hebben gele jaspis, rode jaspis, jaspis breccie, oceaan jaspis & en dalmatiër jaspis de volgende aanvullende eigenschappen:

Rode jaspis & jaspis breccie zijn de meest dynamische en activerende jaspis soorten. Ze werken aardend en bevorderen de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken in de onderste chakra's en knieën. De stenen werken verwarmend en voorzien het lichaam van energie. Ze helpen je in je kracht staan en bevorderen wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze jaspis soorten hebben een positieve werking op het bloed, werken ontgiftend, stimuleren de werking van de lever en de stofwisseling.

© 2017 - 2020 Artysta Sieraden Edelstenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel