Sorteer op
 • Lapis Lazuli bol 5,3 cm
  Lapis Lazuli bol 5,3 cm

  Een hoogwaardige Lapis Lazuli bol uit Afghanistan een absolute schoonheid in prachtig koningsblauw van een hoge kleurintensiteit met mooie fijne insluitingen van hoofdzakelijk pyriet en enkele witte calciet.

  € 69,95
 • Buddha van Lapis Lazuli wordt ook wel "Steen des Hemels" genoemd
  Buddha van Lapis Lazuli wordt ook wel "Steen des Hemels" genoemd

  Buddha Lapis Lazuli.
  Deze steen wordt ook wel "Steen des Hemels" genoemd
  Lapis Lazuli heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

  € 19,95
 • Lapis Lazuli ring zilver 925 maat 17.5
  Lapis Lazuli ring zilver 925 maat 17.5

  Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede.

  € 59,95
 • Lapis Lazuli ring zilver 925 maat 18.5
  Lapis Lazuli ring zilver 925 maat 18.5

  Spirituele ontwikkeling, eerlijke communicatie en jezelf zijn.
  Lapis lazuli is een hele spirituele steen.
  Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust

  € 69,95
 • Hanger Zilver 925 met Lapis Lazuli
  Hanger Zilver 925 met Lapis Lazuli

  Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht.

  € 39,95
 • Lapis Lazuli oberlisk met bol op houten standaard
  Lapis Lazuli oberlisk met bol op houten standaard

  Blauw Lapis Lazuli geldt al eeuwenlang als steen die beschermt, verf werd vroeger van Lapis Lazuli gemaakt en je ziet het terug op heel oude muurschilderingen bijvoorbeeld in Egypte. Maar ook op schilderijen van oude meesters

  € 49,95
 • Lapis Lazuli edelsteen armband
  Lapis Lazuli edelsteen armband

  Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk en oprecht

  € 34,95

Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

 

© 2017 - 2024 Artysta Sieraden Edelstenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel