Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Feng Shui armband van zwarte jade met draak

Artikelnummer: 211153-982
€ 49,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Feng Shui armband van zwarte jade met draak 

 

Materiaal: Zwarte Jade Opaak

De jade bollen hebben een diameter van : 10 mm

Se draak heeft een afmeting van circa 4,5 cm

 

Wat is Feng Shui

Feng Shui is een oude, meer dan 3000 jaar, filosofie over hoe je leefomgeving je gevoel en je geluk kan beïnvloeden. Het heeft dus allemaal te maken met de relatie tussen de werk- of leefomgeving en de mens zelf. Hoewel Feng Shui gericht is op een harmonisch geheel met natuurlijke, organische vormen, is dit een beetje tegenstrijdig met de hedendaagse leefomgeving. Alles om ons heen is in basis helemaal niet natuurlijk. Het zijn allemaal vormen die door ons zelf gemaakt zijn. Maar dit kan natuurlijk wel allemaal in harmonie gebracht worden om zo dicht mogelijk bij de filosofie te blijven.

Deze kennis is gebaseerd op een evenwicht van energie. Als we de woorden even los vertalen, betekend ‘Feng’ wind, en ‘Shui’ betekend water. In de Chinese cultuur worden deze twee elementen altijd verbonden met gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het staat voor gezondheid, harmonie en geluk. Als we dit dan even doortrekken, dan betekent een slechte Feng Shui (de donkere, muffe kamer) dat er sprake is van problemen in het liefdesleven, een slechte gezondheid en veel pech. Maar als er sprake is van een goede Feng Shui, dan staat dit voor gezondheid, harmonie en geluk.

 

Zwarte jade is opaak.

Werking:

Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid. De steen werkt kalmerend en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties als boosheid, verdriet angst en irritatie. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Het  leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan. Jade is dus een goede steen om te dragen als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt. Het helpt je ook een connectie maken met de natuur en hiervan genieten. Als je tijdens het slapen een stukje jade in de buurt hebt, heb je een grotere kans om je dromen te onthouden en hier boodschappen uit te kunnen halen. Fysiek werkt jade zuiverend en ontgiftend. Het is één van de belangrijkste stenen voor klachten die verband houden met de nieren en de blaas zoals bijvoorbeeld chronische blaasontsteking, nierstenen en bedplassen. Het heeft daarnaast ook een positieve werking op de bijnieren, milt, vochtbalans, voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, cellulaire regeneratie en lichamelijk herstel na een operatie of ziekte. Het kan kalmerend werken op het zenuwstelsel en het hart en ondersteunen tijdens het bevallen.

Naast de algemene eigenschappen van jade werkt zwarte jade vooral beschermend tegen negatieve invloeden van buitenaf en tegen beperkingen vanuit jezelf.

 

© 2017 - 2020 Artysta Sieraden Edelstenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel