Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Lapis Lazuli met pyriet oberlisk met bol op houten standaard

Artikelnummer: 211153-1002
€ 34,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Lapis Lazuli Obelisk op houten standaard met bol

Hoogte obelisk:  6.5 cm

Diameter obelisk:  2.5 cm

Diameter bol:  2.1 cm

Standaars:  7 cm x 4 cm

Lapis Lazuli met pyriet

Edelstenen in de kleur blauw zijn erg populair. De kleur blauw bevordert in belangrijke mate innerlijke rust maar geeft ook geestelijke verdieping. Bovendien halen deze stenen eigen oude wijsheid naar boven uit het onbewuste van de mens.

Een edelsteen in de kleur blauw is vaak heel geschikt voor de 5e chakra, dus de keelchakra die het spreken van eigen waarheid bevordert. Maar ook goed voor de 6e chakra, dus de voorhoofdschakra die ook wel 3e oog wordt genoemd. En helpt bij het 'zien' van de eigen waarheid voorbij  illusies.

Blauw in de tint turquoise geldt al eeuwenlang als steen die beschermt en het kwaBlauwe verf werd vroeger van Lapis Lazuli gemaakt en je ziet het terug op heel oude muurschilderingen bijvoorbeeld in Egypte. Maar ook op schilderijen van oude meesters. Maar ook om het kwade af te houden daarom wordt om deze reden de steen ook nu nog vaak als amulet gedragen om het boze oog af te weren. Dit is bijvoorbeeld nog steeds gebruikelijk in de landen aan de Middellandse Zee.

Blauw, de kleur van de lucht en van de zee. De nog niet zo lang geleden ontdekte steen Larimar doet denken aan de kleur van de zee en aan de oude beschaving van Atlantis. Larimar wordt uitsluitend gevonden in de Dominicaanse Republiek en staat bekend als een spirituele steen.

© 2017 - 2021 Artysta Sieraden Edelstenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel